Vaša korpa je prazna

RSS feed - Najnovija izdanja Rss feed
Follow us on twitterFollow us

PRAVILA PRIVATNOSTI

Knjizara.me portal poštuje privatnost svojih korisnika i posjetioca portala. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, Knjizara.me neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom.

Knjizara.me može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korištenja portala (isključivo podaci o kompjuteru i podaci o Internet provideru). Ove podatke Knjizara.me koristi kako bi imala informacije kojima bi poboljšala portal i njegove sadržaje, dodatno usmjerila i prilagodila publici koja ga posjećuje.

Knjizara.me se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Knjizara.me portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Knjizara.me zadržava pravo izmjene ovih uslova korištenja u bilo kojem trenutku, te neće biti odgovorna za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.